Rólunk

Bemutatkozás

Üdvözöljük

Mottónk a tapasztalat, szaktudás, minőség és folyamatos fejlődés.
A PALÁNK INGATLAN közel 25 éve működik a szegedi ingatlanpiacon.
Ez idő alatt több ezer sikeres ingatlanügyletet tudhatunk magunk mögött, több ezer elégedett ügyféllel.

Ügyfeleink visszajelzése alapján munkánk színvonalas, hiteles és célra vezető.
A PALÁNK INGATLAN személyes elkötelezettséggel, inspiráló módon oldja meg ügyfeleink ingatlan ügyleteit.
Képzett és diplomás munkatársaink megtalálják a megoldást ügyfeleink számára.

0 +
Év Tapasztalat
0 +
Sikeres Ingatlanügylet
0 +
Elégedett Ügyfél

Csapatunk

Ismerje meg munkatársainkat

Alapító-tulajdonos
Ingatlanokkal 18 éves koromban kerültem kapcsolatba, amikor az egyetem mellett elkezdtem dolgozni egy ingatlan...
Ingatlanreferens
A szoros értelembe vett ingatlan szakmába 4 éve csöppentem bele, s jelenleg egy aktív,...
Ingatlanreferens
Pár évvel ezelőtt, egy ingatlanvásárlás során kerültem előszörkapcsolatba a Palánk Ingatlannal. Igazán megfogott az...
Ingatlanreferens
A ingatlan közvetítés mint fogalom, mára már nem egészen azokat az értékeket képviseli, amivel...
Hitel referens
Célom az Ön lakásálmainak megvalósítása. Több, mint öt év, több száz ügyfél és valóra...
Elkövetkezendő munkaimmal szeretnék Önnek Önöknek bizonyítani,és kreatív segítségemmel ingatlan ügyeit profi-es elhivatott módon megoldani....

Miben tudunk segíteni?

Forduljon hozzánk bizalommal

Mi a legfontosabb kritérium, amikor ingatlanirodát keres? Számtalan szempontot figyelembe vesz: az iroda elhelyezkedését, a kollégák felkészültségét, azt, hogy milyen gyorsan adják el az ingatlanokat, sőt, még a jutalék is számít… de a legfontosabb az, hogy megbízható ingatlaniroda legyen. Olyan, hogy nyugodtan rá tudja bízni a legnagyobb és legértékesebb vagyontárgyának, az ingatlanának az értékesítését.

Amennyiben már  csalódott a banki, pénzügyi szektorban és pénzét, megtakarítását biztonságos helyen szeretné tudni, Önnek tökéletes megoldás ha pénzét ingatlanba fekteti. A bérleti díjból származó hozamok továbbra is erőteljesek  5% -7 % körüliek – lényegesen magasabbak a bankok által kínáltaknál.
Az ingatlanbefektetés azonban szakértelmet igényel, ezért gondoljuk azt, hogy a Palánk Ingatlan csapatának közreműködésével megtalálhatja a tökéletes ingatlant céljai elérésére. Ha elérkezett a megfelelő idő ahhoz, hogy befektessen, kérjük, jöjjön, és tájékozódjon nálunk a befektetési lehetőségekről, tanácsadói csapatunk mindig áll az Ön rendelkezésére.

A Palánk Ingatlan ügyfelei számára mindig a legjobb megoldást keresi,ennek keretében mindig és mindenkor a legjobb és legmegfelelőbb tanácsokat nyújtja az Ön számára.

Lakástulajdonosként a legfontosabb, hogy a bérleti díj maximalizálása mellett minimálisra kell csökkenteni a bérbeadásból erdő kockázatokat.

Mi a PALÁNK INGATLANNÁL elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni az ideális bérlőt. Nem meglepő, hogy a Palánk Ingatlan által kezelt ingatlanok  közül tízből  nyolc lakója több mint egy évre béreli ki az ingatlant.
A Palánk Ingatlan ismeri és megosztja Önnel a legjobb bérbeadási know-how-ot. Feladatunk az Ön képviselete, ennek keretében vállaljuk az Ön számára elengedhetetlen szigorú feltétel rendszer kidolgozását a bérlővel szemben,  a bérleti szerződés megszerkesztését, gondoskodunk a kaució megfelelő védelméről és még sok mással együtt nyújtunk teljes körű szolgáltatást Önnek.
Amennyiben többet szeretne tudni arról, hogy hogyan segíthetünk  Önnek a bérbeadás bonyolult folyamatában, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Úgy véljük, hogy egy albérlet is lehet tökéletes otthon, ezért körültekintően kell eljárni a bérelni kívánt ingatlan kiválasztásánál.

Mi biztosan megtaláljuk az Ön számára ideális bérleményt. Ha speciális bérleti igényei vannak az sem akadály,  ebben is segíthetünk.

Amennyiben nem Szegeden él vagy dolgozik, nincs ideje lakásának ügyeit intézni, vagy nem beszéli bérlője nyelvét, a PALÁNK INGATLAN a megoldás. A megfelelő bérlő kiválasztása után a bérleti jogviszony időtartama alatt vállaljuk lakásának kezelését a bérlőnek történő birtokbaadástól a bérleti jogviszony befejezéséig. Havonta ellenőrizzük hogy a bérlő rendeltetésszerűen és a szerződésnek megfelelően használja lakását, közmű számlák kifizetésének megtörténtét, a lakás állapotát.

A PALÁNK INGATLAN a felmerülő karbantatási feladatokat kipróbált és bevált szakemberekkel végezteti el. A feladatok szakszerű felmérését követően árajánlatot készíttetünk. Amennyiben a tulajdonos elfogadja az árajánlatot, elvégeztetjük a munkát, majd ellenőrizzük a karbantartás megtörténtét Minden gondot leveszünk a válláról professzionális szolgáltatásunkkal, mely nyugalmat biztosít Önnek. Bízza ránk ingatlanának kezelését. Kérje ajánlatunkat!

Tudástár

Segítünk jó döntést hozni

Mitől megbízható egy ingatlaniroda?

Mi a legfontosabb kritérium, amikor ingatlanirodát keres? Számtalan szempontot figyelembe vesz:...
Olvassa tovább

Miért éri meg Önnek a helyi ingatlanirodát választani? A szegedi ingatlaniroda válaszol

Szegeden szeretne ingatlant értékesíteni, esetleg vásárolni? Még nem tudja, hogy...
Olvassa tovább

Miért vannak magasan az ingatlanárak? – A tartós emelkedés 3 mozgatórugója és a várható tendenciák

Szakértők szerint 2016 óta tartja magát az évi 7%-os ingatlanár-emelkedés, ami a gazdasági...
Olvassa tovább

Segítség, hátráltat az ingatlanos!

Ha az ingatlanszakmáról van szó, rengeteg előítélettel és rossz tapasztalattal találkozunk...
Olvassa tovább

Rólunk mondják

Ismerje meg ügyfeleink véleményét

95 értékelés alapján.
Bálint Faragó
Bálint Faragó
2021-11-02
Hitelesített
Korrekt, segítőkész hozzáállást tanúsítottak mindvégig és rugalmasak voltak az extra kéréseinkkel kapcsolatban is. Emellett, de nem utolsó sorban, kevesebb mint egy hónap alatt sikerült vevőt találniuk a lakásunkra. Segítettek az adásvételi szerződés átnézésében is, minden szempontból csak pozitívan tudjuk értékelni őket.
Barbara Tóth
Barbara Tóth
2021-10-29
Hitelesített
Bakos József igazi profi, csak ajánlani tudom!! Pillanatok alatt eladta az ingatlanomat - pedig nem ő volt az egyetlen ingatlanos, aki próbálta értékesíteni! Én csak őt fogadom meg ezentúl!:) A szerződést követően mindenki elégedetten távozott!:)
Kinga Lele
Kinga Lele
2021-09-29
Hitelesített
Nem akartam ingatlanos segítségét igénybe venni, mert erősen szkeptikus voltam és ért már rossz tapasztalat velük kapcsolatban. Józsi az a személy, akiben még megvannak az alapvető emberi értékek. Emberséges, segítőkész maximálisan lehet rá számítani.Józsit az egekig tudnám magasztalni. Megkeresett, nem volt erőszakos nem akart rábeszélni semmire, megegyeztünk, hogy teszünk egy próbát. Sikerült! Amit ezúton is hálásan köszönök! A ingatlan-adásvételt a légvégéig kísérte, ami nagyon megnyugtató volt. Olyannyira megtetszett Józsi által ez a szakma, hogy ezt lehet ilyen korrekten és szeretettel csinálni, hogy kedvet kaptam én is ahhoz, hogy más embereknek segítsek. Józsi mindent köszönök! Igazi kincs vagy!
Kocsis Máté
Kocsis Máté
2021-09-21
Hitelesített
Nagyon segítőkészek, bármikor kereshettük őket a kérdéseinkkel. Rugalmasak és precízek voltak minden téren. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Antal Fekete
Antal Fekete
2021-05-26
Hitelesített
Nagyon segítőkész, profi csapat
Gábor Babós
Gábor Babós
2021-04-27
Hitelesített
mahshad fatehi
mahshad fatehi
2021-04-16
Hitelesített
Hello I rent a flat from this company and everything is perfect when i need something the company prepared for me as soon as possible thank you for be kind and for your attention.
mahsa Fatehi
mahsa Fatehi
2021-04-16
Hitelesített
Hello I rent a flat and every things are perfect and best And I am so happy to rent the flat from this company.
Livia Lovász
Livia Lovász
2021-04-10
Hitelesített
Józsi volt az ingatlanosunk, profi, ambíciózus és profi képeket készít az ingatlanokról. Nagyon meg voltunk elégedve. Bátran ajánlom másnak is.
Máring Kata
Máring Kata
2021-04-09
Hitelesített
Profi, gyors és korrekt ügyintézés az ingatlanos Bakos József és az iroda részéről is. Csak ajánlani tudom őket mindenki számára aki ingatlant keres magának gyorsan és az igényeinek megfelelőt.
Cím

Szeged,
Háló utca 8

Nyitvatartás

09:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Kapcsolat

06-62-700-933
info@palankingatlan.hu

Compare listings

Compare