Jelenlegi hely

Ördög Réka

Ördög Réka ingatlanreferens
Ingatlanreferens

  06-30-776-6469

Egyik kedvenc területem az ingatlan célú befektetések, és az ezzel összefonódó ingatlan ügyletek létrehozása, mellyel lassan 20 éve foglalkozom, és az ezzel kapcsolatos szinte összes utat bejártam.

Korábban a pályám során azon ügyfeleket szolgáltam ki, akik ingatlan vásárlást terveztek, illetve saját ingatlanuk felújításához vagy korszerűsítéshez szükséges megfelelő finanszírozási megoldásokat kerestek. Egyre többször találkoztam azonban azzal a helyzettel, hogy az anyagi oldal az ügyfél részéről rendelkezésre állt, és éppen az elvárásoknak megfelelő ingatlan hiányzott az ügylet lebonyolításához, ezért más ingatlanközvetítő kollégák segítségét kellett kérnem.

Ekkor döntöttem úgy, hogy ezt a két tevékenységet összekapcsolva csatlakozok egy professzionális hátterű és nagy tapasztalatokkal rendelkező ingatlanközvetítéssel foglalkozó céghez. A Palánk Ingatlaniroda tudatos választás volt a részemről, hiszen olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik mind emberileg, mind szakmailag egyaránt felkészültek és elkötelezettek a szakma iránt.

Ügyfeleim első értékesítéssel vagy vásárlással összefüggésben felmerülő gondolatától a kulcsok átadásig, vagy akár az ingatlan további hasznosításával felmerülő feladatokig teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani.