Mitől megbízható egy ingatlaniroda?

  • 2 év
  • 1

Mi a legfontosabb kritérium, amikor ingatlanirodát keres? Számtalan szempontot figyelembe vesz: az elhelyezkedést, a kollégák felkészültségét, azt, hogy milyen gyorsan adják el az ingatlanokat, sőt, talán még a jutalék is számít… de a legfontosabb az, hogy megbízható ingatlaniroda legyen. Olyan, hogy nyugodtan rá tudja bízni a legnagyobb és legértékesebb vagyontárgyának, az ingatlannak az értékesítését.

Honnan ismeri fel a megbízható ingatlanirodát?

Elsősorban a tapasztalatról, hiszen ebben a szakmában hamar eltűnnek azok, akik nem tudják az ügyfeleik igényeinek megfelelően értékesíteni a rájuk bízott ingatlanokat.

Másodsorban arról, hogy hány sikeres ingatlanügyletet tudhatnak a hátuk mögött, mert ez mutatja legjobban a hatékonyságukat. Legfőképpen pedig arról, hogy mit mondanak róluk a korábbi ügyfeleik – hiszen ez a legfontosabb visszajelzés, amit csak kaphatunk a munkánkról.

Mi büszkék vagyunk rá, hogy már 25 éve működünk Szegeden, ezalatt több mint 2200 sikeres ingatlanügyletet hajtottunk végre, ügyfeleink között pedig 152 visszatérő ügyfél van – ők annyira elégedettek voltak velünk, hogy a következő ingatlanügyletnél is minket választottak.

Az ügyfelek számunkra nem csupán megrendelők vagy megbízók, hanem egyenrangú partnerek, és mindent megteszünk azért, hogy az ingatlannal kapcsolatos terheket levegyük az Ön válláról – legyen szó eladásról, vásárlásról, bérbeadásról, ingatlankezelésről vagy akár befektetési célú ingatlanokról.

Ingatlan értékbecslés kockázatmentesen! Az értékbecslés és az első megbeszélés teljesen ingyenes. Az ingatlan valós értékének konkrét meghatározásával megmutatjuk Önnek, hogy értjük a szakmánkat, Ön pedig felteheti az összes kérdést, ami felmerült Önben az ingatlan eladásával vagy kiadásával kapcsolatban.

Ne az internet alapján döntsön: bizonyosodjon meg róla személyesen, hogy végre egy megbízható ingatlanirodát talált!

ingatlaniroda

Miben tudunk még segíteni?

Megbízható ingatlanirodára nem csak a lakások eladása során van szükség. Sok olyan feladat van még az ingatlanokkal kapcsolatban, amelyeknél fontos, hogy feddhetetlen partnert találjon. Ingatlanirodánk így a szolgáltatások széles körével foglalkozik, hogy minden, ingatlannal kapcsolatos kérdésben tudjunk Önnek segíteni.

Ránk bízhatja a bérbeadással kapcsolatos feladatokat, a lakáskezelést, segítünk ha vásárolni, vagy bérelni szeretne, de akkor is bátran kereshet minket, ha befektetési céllal akar ingatlant vásárolni.

Szóljon hozzá!

Compare listings

Compare