Miért éri meg Önnek a helyi ingatlanirodát választani? A szegedi ingatlaniroda válaszol

 • 2 év
 • 1

Szegeden szeretne ingatlant értékesíteni, esetleg vásárolni? Még nem tudja, hogy ingatlanszakértővel, vagy egyedül szeretné megvalósítani a terveit? Adunk egy kis segítséget a döntésben – eláruljuk, miért jó Önnek, ha egy helyi, azaz szegedi ingatlaniroda szolgáltatásait választja.

Amennyiben az ingatlanosok kíméljenek az első mondat a lakáshirdetésében, akkor valószínűleg a jövő évi hócipője is tele van a hitegető, semmittevő ingatlanosokkal, akiknek a „szolgáltatása” eddig csupán pénzkidobás, és felesleges fejfájás volt az Ön számára. A Palánk Ingatlaniroda azonban élesen elhatárolódik az effajta kontár munkától. Cikkünkben megmutatjuk, miért fogja Önnek megérni, ha profi segítséget vesz igénybe, és miért fontos, hogy helyi – jelen esetben szegedi – ingatlanirodát válasszon a lakás, bolt vagy egyéb ingatlan értékesítésére vagy vásárlására!

3 nyomós ok, miért válasszon szegedi ingatlanirodát

 1. Helyismeret
  Akár vásárolni szeretne, akár eladni, nagyon fontos, hogy az ingatlanszakértő ismerje a környéket, tökéletesen tudjon válaszolni annak előnyeire és hátrányaira vonatkozó kérdésekre. Kérdezzen bátran az adott környékről, egy jó ingatlanszakértő tisztában lesz az ott élők visszajelzéseivel, a környéken található iskolákkal-óvodákkal, a közlekedés minőségével. Ezzel nagyban megkönnyítik az Ön életét is, hiszen így nem kell több helyen utánajárnia, kérdezősködnie a szabadidejében – csupán konzultál az ingatlanszakértővel, és minden kérdésére választ kap. Ha Ön az eladói oldalon van, akkor is megnyugodhat, hogy a vevőket az ingatlanszakértő tudja majd tájékoztatni, így nem Önnek kell majd ezernyi kérdést megválaszolnia.
 2. Helyi ügyfélkör
  Amennyiben szegedi ingatlanát szeretné eladni, egy helyi ingatlanirodával jár a legjobban. Hozzánk ugyanis nem csak azok fordulnak, akik eladni szeretnének, de azok is, akik vásárolni. Számos emberrel tartjuk a kapcsolatot, tudjuk, hogy kinek milyen igényei vannak az ingatlanok terén – ha pedig az Ön ingatlana épp megfelel egy (vagy akár több) ügyfelünknek is, akkor rendkívül hamar sort keríthetünk egy találkozásra, egy körbevezetésre, majd az ingatlan tulajdonost is válthat. Ezzel rengeteg időt, energiát és nem kevés pénzt is spórolhat meg magának.
 3. A piac beható ismerete
  Egy ingatlanirodánál alap, hogy tisztában legyen az ingatlanpiaccal, a jelenlegi és a várható árakkal, ám ennél is jobb, ha az adott terület szakértője, hiszen így még pontosabb lesz az értékbecslés.
  – Ha eladna: Biztosan átgondolta már, mennyiért vette egykor az ingatlant, milyen hibái vannak, ez alapján valószínűleg volt már egy elképzelése az árat illetően. Az ingatlanpiac azonban nem ennyire egyszerű, az egykori értéken és a fizikai állapoton felül számos más tényező (környék, kivitel, várható fejlesztések stb.) is szerepet játszik az ár megszabásában. Könnyen lehet, hogy az Ön elképzelése milliókkal tér el a valós ingatlanpiaci áraktól, akár az Ön számára pozitív viszonylatban is.
  – Ha vásárolna: Ahogyan a fent leírtak is mutatják, az ingatlanpiac laikus szemmel bonyolult, és változó. Akadnak olyanok, akik hasraütésszerűen, ingatlanszakértő segítsége nélkül szabják meg az ingatlan árát. Emiatt fontos, hogy mielőtt elkötelezi magát a vásárlás mellett, kérje ki egy jó ingatlanszakértő véleményét. Előfordulhat ugyanis, hogy bizonyos tények ismeretében lejjebb alkudható a vételár, vagy ugyanazért az árért kaphat sokkal jobb ajánlatot is az ingatlaniroda saját ügyfélköréből.

Amennyiben bizalmat szavazott nekünk, , vegye fel a kapcsolatot ingatlanreferenseinkkel az palankingatlan@palankingatlan.hu e-mailcímen, vagy látogasson el személyesen a szegedi ingatlanirodánkba.

Szóljon hozzá!

Compare listings

Compare